Qbic systemet er vor absolutte topline indenfor vinreoler/vinkælderinventar. Systemet er designet og udviklet af VintageKeeping A/S og produceres i den specielle og sjældne træsort Rødel (Red Alder). Vort rødel stammer fra det sydvestlige hjørne af Rusland,  hvor det fældes om vinteren, hvor sumpområderne er tilfrosset og fremkommelige.
  

  
Rødel er en forholdsvis hård og olieholdig træsort, der er modstandsdygtig overfor de kølige/fugtige klimaforhold, der bør findes i enhver vinkælder. Træets største charme er den flotte, let rødlige farve og de fine åreaftegninger, som er med til at give Qbic modulerne deres eksklusive, minimalistiske fremtoning. Træets egenskaber betyder desuden, at vi kan undgå overfladebehandling og anden træbeskyttelse, så dette ikke giver risiko for lugtgener fra kemiske tilsætningsstoffer.
  
  
Qbic systemet omfatter også andre materialer - såsom aluminium. De sorte Q-Design profiler er enten eloxeret eller pulverlakkeret, og står i blændende flot kontrast til det finstrukturerede rødel træ. Bl.a. stål og glas indgår også i nogle af modulerne, men de sorte linier, kombineret med rødellen, forsøges opretholdt i det grundlæggende design.
  

  

Qbic Exclusive omfatter et fuldstændigt program i moduler, designs og funktioner med lige så mange muligheder for specialdesign. Det er kernen i Qbic programmet; skabt for at tilbyde unikke Custom Wine Cellars i høj kvalitet og Skandinavisk design!
Systemet er beregnet til fuldstændig væg-/rumintegration og måltilpasning. Ofte har Exclusive opbygninger "Q-Design" frontprofiler, som er en vigtig del af Qbic designets grundlæggende idé - om det enkle, robuste og minimalistiske udtryk. Hertil kommer integreret LED line belysning i profilerne. Lyset tilbydes normalt i horisontale profiler, men kan også leveres i vertikale.
  
Qbic Exclusive er ikke egnet til selvbyg, - men vi tilbyder til gengæld altid montage.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
rr_galleri_458.jpg (74359 bytes)
  
rr_galleri_460.jpg (115427 bytes)
  
rr_galleri_479.jpg (90629 bytes)
  
  
  
  
  
  
  
  

The "Qbic" system is invented and designed by VintageKeeping A/S. Copyright © 2012