Projektering, tegninger og tilbud på vinkælderindretning

  
  
En rigtig vinkælder stiller store krav til:
     
Rummet
  
Når man skal etablere en vinkælder eller et vinrum er det vigtigt at rummet er tæt og velisoleret. Helst med en U-værdig lavere end 0,25. Rummet bør ikke havde vinduer, da UV-strålingen i lyset skader vinen. Døren skal også være tæt og isoleret. Belysning i vinrummet bør samtidig være af LED typen, der ikke afgiver UV-lys og samtidig ikke udvikler nævneværdig varme.
  
Klima
  
En velfungerende vinkælder er sjældent klimastabil - selv på almindeligt kælderniveau. Temperaturen og luftfugtigheden skal være korrekt og konstant. Derfor er det normalt en god ide at etablere et specialbygget vinklimaanlæg, der både sikrer en præcis temperatur og ikke mindst en høj relativ luftfugtighed. Almindelig aircondition er ikke velegnet til vinklima.
  
Inventar
  
En rigtig vinkælder kræver reolinventar der tilbyder en praktisk logistik og naturligvis atmosfære og charme. Inventaret skal kunne modstå det rå klima, og samtidig være tilpasset kundens opbevaringsbehov. Mange ønsker muligheden for "ophold" i vinkælderen, med faciliteter til at nyde en velkomstdrink eller tilsmage en god flaske vin før middagen.
  
VintageKeeping A/S kan hjælpe
  
Vi har mange års erfaring med design og konstruktion af komplette vinkælderløsninger i hele Skandinavien. Vi tilbyder en lang række velegnede byggematerialer, isolering, vinklimaanlæg, LED belysning og naturligvis et kæmpe udvalg i inventarmuligheder.
Vi deltager gerne med projektrådgivning i den indledende projekteringsfase, giver indretningsforslag og kan levere og montere en komplet "flaskefærdig" vinkælder.
Dette indebærer tegningsmateriale og naturligvis et uforpligtende og godt tilbud!!!
Vore tegninger kan i visse tilfælde leveres i DWG-format til implementation i CAD.
  
Nedenfor ses eksempel på tegningsmateriale - og færdig vinkælder hos kunden.