by the glass Modular

  
  
Det modulære vinserveringsanlæg er udviklet på basis af de erfaringer "By The Glass" har høstet på verdensplan igennem de sidste syv år. Den væsentligste forskel på det modulopbyggede anlæg og standard modellerne er muligheden for at starte i det små - både med hensyn til plads og investering. Et modul indeholder én temperatur zone med plads til 2 flasker vin, og det kan problemfrit - når som helst - udvides til lige så mange vine, som man ønsker at servere "by the glass". Det er det vi kalder ægte modularitet!
  
"by the glass" Modular er udviklet ud fra følgende krav: Så kompakt som muligt. Let at udvide (modularitet). Man bestemmer selv hvor mange vine, der skal serveres "by the glass". Fremragende kvalitet. Professionelt udseende og velegnet til ethvert interiør. Kan integreres fuldt ud i en væg eller et skab (ventilation på forsiden). Så mange temperatur zoner som muligt (hver flaske vin på sin optimale serveringstemperatur). Ydmyg design i forhold til de flasker vin, den skal servere. Præcis dosering af den indstillede mængde vin. Hygiejnisk (nem at betjene og nem at rengøre). Rentabel investering. Velegnet til både HoReCa formål - og vinelskere derhjemme.

"by the glass" Modular anlægget har følgende features: Elektronisk temperaturstyring, der kan indstilles mellem 7 og 20 grader. Konservering af vinen ved tilførsel af enten argon eller nitrogen gas (ingen smag, farve eller lugt). Smuk, elegant og hygiejnisk præsentation af vinflaskerne. Programmerbar doseringskontrol, der altid serverer den ønskede forud indstillede mængde vin i glasset (3 forvalg pr. hane). Kan let udvides ved at koble flere enheder sammen med kun 1 stik (op til 6 moduler). Tyverisikring via dørlåse og lås af betjeningspanel. Alle flowrør til vinen er nemme at skifte af hensyn til optimal hygiejne. Silikonepropperne passer til alle typer vinflasker. Den indvendige LED-belysning kan dæmpes i to positioner. Fås også med ekstern vandkøling.
  
  
  
  

by the glass Modular - specifikationer

  
by the glass - specifikationer Modular
     
Antal flasker / haner 2
     
Temperaturstyring Digital
Temperaturdisplay LED Ja
Manometer til nitrogenflasketryk (på installationssæt) Ja
Kølesystem Thermoelectric
Antal zoner 1
Temperaturkontrolområde 7-20°C
     
Kabinetfarve Antracit
Interiørfarve Antracit
Justerbare fødder Ja
Justerbar flaskehøjde Ja
UV-beskyttende glasdør Ja
Dørhængsling Højre
Drypbakke Ja
Udskænkningsforvalg (trykknapper) pr. hane 3
Programmerbar udskænkningsmængde Ja
Interiørlys, UV-fri LED med 2 pos. dæmning Ja
Gastype Nitrogen/Argon
     
Dimensioner (HxBxD) mm. 690/250/230
Dimensioner / sidepanel (HxBxD) mm. 690/18/230
Vægt 22,1 kg
Strømforsyning 230V/50Hz
     
Certificering CE
Garanti i Skandinavien 2 år
     
by the glass Modular anlæg, incl. moms, DKK 19.995,-
Installationssæt til gasflaske, incl. moms, DKK 1.495,-
Sidepaneler (2 stk. hvid), incl. moms, DKK 895,-
Nitrogen éngangsflaske, 1 liter, incl. moms, DKK 299,-