VinTemp infrarødt vintermometer

  
  
Endelig et enkelt, men alligevel sofistikeret værktøj til måling af temperaturen på din vin forud for servering. VinTemp anvender infrarød teknologi til måling af temperaturen på vinen inden i selve flasken. Bare hold spidsen af VinTemp termometret mod flasken, tryk på knappen og aflæs resultatet på det digitale LCD display. Hvis vinen viser sig at have den forkerte serveringstemperatur, kan du blot temperere den yderligere indtil VinTemp viser den ønskede temperatur. VinTemp findes som nøglering, kuglepen og proptrækker.
  
Med et måleområde på -30°C til 200°C er der mange andre anvendelsesområder for det elegante termometer. Det kan bl.a. også bruges til temperaturmåling af fødevarer, og at måle overfladetemperatur på væggene i din vinkælder - for at vurdere isoleringseffekten. Den har indbygget serveringstemperaturskema for kendte vine, og der medfølger batteri.
  
  
  
VinTemp nøgleringen er fremstillet i aluminium og leveres i en elegant stålgaveæske. Den har både nøglering og snapkrog - så den kan hægtes i bæltestroppen. LCD displayet kan vise flasketemperaturen i både °C & °F. Der medfølger naturligvis batterier i gaveæsken.
  
Pris............................................................................. Kr. 219,- incl. moms.
  
  
  
  
VinTemp kuglepennen er fremstillet i aluminium og leveres i en en flot stålgaveæske. Et skruedæksel beskytter den infrarøde temperaturføler i toppen af pennen. LCD displayet kan vise flasketemperaturen i både °C og °F. Der medfølger to batterier i gaveæsken.
  
Pris............................................................................. Kr. 299,- incl. moms.
  
  
  
VinTemp proptrækkeren leveres sammen med læderetui m/bælteclips i flot trægaveæske. Kvaliteten er yderst gedigen - fremstillet i børstet rustfri stål. Den har foliekniv og solid propskrue, samt modhold. - En videreudvikling af den professionelle tjenerproptrækker. Proptrækkerens flasketemperatur-display har baggrundsbelysning. Kører både °C og °F.
  
Pris............................................................................. Kr. 419,- incl. moms.