Generel information om handel med os

  
Priser: Alle oplyste priser er danske kroner (DKK) incl. moms, med mindre andet er nævnt.
  
Rådgivning:
På grundlag af mange års erfaring med udstyr til vinopbevaring vil vi gerne stille vores viden til din rådighed, for så vidt os muligt at sikre, at du får den rette vinopbevaringsløsning.
Vi tilbyder indretningsforslag til din vinkælder eller vinrum med såvel plan- som facadetegning, kapacitetsberegning, samt fast tilbud på en "flaskefærdig" totalløsning.
Inden du beslutter dig for at købe vinkøleanlæg til dit vinrum, er det vigtigt at få en snak med os omkring rummets isoleringsniveau, tæthed, størrelse og andre faktorer, der er afgørende for succes.
Vi har efterhånden mange modeller i vinskabe, der hver har deres forcer og unikke egenskaber. Størrelse, kapacitet, finesser og ikke mindst teknologien er meget forskellig imellem produktlinierne.
Som hovedregel kan man sige at multizone-skabe egner sig bedst til vintemperering. Det vil sige; - at skabe/opretholde den rigtige  serveringstemperatur for de forskellige typer vin, og knap så store krav til temperaturpræcision og luftfugtighed. Énzone-skabe er derimod velegnede til vinlagring, hvor man ønsker at opbevare vinen så ideelt som muligt - ved en præcis, konstant temperatur og korrekt høj relativ luftfugtighed. Alle typer vin kræver med andre ord de samme klimaforhold ved længere tids opbevaring.
Se "vejledning til vinopbevaring".
  
Showroom: På vor adresse i Ans har vi indrettet 400 m² showrooms med alle
vore produkter repræsenteret. Herunder har vi også flere full size vinkældre med inventarløsninger, belysning og vinklimaanlæg.
Du er altid meget velkommen til at besøge os og se produkterne "live" i vore showrooms, der står til rådighed i følgende tidsrum: Mandag til fredag - fra kl. 9 til 15 og lørdag efter aftale.
Vi har ikke showroom faciliteter på Sjælland, hvor mange af vore kunder bor. Men til gengæld er vi meget fleksible, med hensyn til besøg - også uden for normal åbningstid - efter aftale.
  
Nyhedsmails: For at holde dig ajour med de seneste nyheder og aktuelle tilbud på vore produkter indenfor vinopbevaring, er du velkommen til at tilmelde dig vor nyhedsmail-service.
  
Katalog: Vi udgiver ikke længere trykt katalog, da vort produktsortiment er underlagt konstant udviklingen. Trykt katalog er således forældet, inden vi når at sende det ud til interesserede læsere.
Til gengæld er denne website altid opdateret på alle fronter. Vi har desuden en printknap i bunden af browseren, der printer den aktuelle side.
  
Flaskekapacitet: Angivelser af flaskekapacitet for vore vinskabe og vinreoler tager udgangspunkt i standard Bordeauxflasker. De bør derfor betragtes som en maksimal bruttokapacitet, idet et sortiment af forskellige flasketyper vil betyde en lavere kapacitet i reolen eller vinskabet.
  
Konsulentbesøg: Ønsker du et uforpligtende konsulentbesøg i den indledende fase af dit vinkælderprojekt, står vi gerne til rådighed. Vi forsøger at give inspiration, gode råd og generel vejledning, samt opmåle og klimavurdere rummet. På denne baggrund har vi et godt grundlag for, at designe et indretningsforslag, og give tilbud på en flaske- færdig Custom Wine Cellar. Da vi normalt har mange projekter på tegnebordet, skal du påregne ca. 14 dage, før du får et udkast.
  
Opmåling af rum:
  
  
  
  
I forbindelse med konsulentbesøg vedrørende vinkælderprojekter, foretager vi præcis opmåling med laserinstrumenter. Dette letter hele sagsgangen for begge parter, da vi naturligvis ved hvilke mål der er vigtige, for at kunne tegne og indrette en inventar-løsning.
  
Hvis vi afgiver tegningsforslag på baggrund af din egen opmåling, påhviler ansvaret for målenes korrekthed og eventuelt manglende oplysninger dig!! Det er således fuldt ud dit ansvar, at kontrollere vore målsatte tegningsforslag i forhold til rummet!! Indbefattende at være opmærksom på eventuelle konflikter med eksempelvis el-, vand-, gas- og varmeinstallationer i rummet. Hvis konflikter, som har årsag i mangelfulde måloplysninger og informationer, opdages ved montage, forbeholder vi os ret til, at fakturere omkostninger, der er forbundet herved!! Derfor henstiller vi til, at du gennemgår  vore tegninger nøje - i forbindelse med ordrebekræftelse.
  
Ordreafgivelse: Vi vil meget gerne have dialog med dig - forud for din bestilling af eksempelvis vinskabe, vinklimaanlæg og inventarløsninger. Derfor; ring eller mail til os med dine ønsker og behov!! Så hjælper vi med at finde den rette vinopbevaringsløsning til dig. Du har naturligvis også mulighed for at bestille varer direkte på vor webshop.
  
Gavekort: Hvis du har ønsker om at forære din ægtefælle eller måske en god ven et vinskab eller et af vore andre produkter, kan vi udstede et flot gavekort. Disse gavekort kan købes på vor webshop.
  
Betalings-
betingelser:
  
  
Den normale betalingsform er netto kontant forud for levering.
(Der kan gøres undtagelser i tilfælde af handel med virksomhed).
Når din ordre er modtaget pr. telefon eller mail, sender vi faktura med betalingsinformationer. Senest 3 dage efter, at vi registrerer din indbetaling på vor bankkonto, sendes varerne til levering den efterfølgende hverdag. Hvis du handler på vor webshop, udføres betalingen, som en helt automatisk (DIBS) del af din bestilling.
  
I forbindelse med produkter som specialfremstilles (custom design) i forhold til dine specifikke ønsker, forlanges der normalt enten hel eller delvis betaling ved ordreafgivelse.
  
DIBS betaling: Vi er certificeret og tilsluttet DIBS Payment services, der betyder at du kan betale med betalingskort og kreditkort. Læs mere her.
  
Manualer: Monterings- og betjeningsvejledningerne til alle vore produkter er  engelsk sproget og udførligt illustreret. Dog er bruger-manualen til Amphora og Vintec vinskabene dansksproget. De kan downloade manualer til flere af vore produkter på de respektive produktsider.
  
Service: Teknologisk udstyr som vinskabe og vinkøleanlæg kan naturligvis
få en defekt. Derfor står vi standby - såvel i garantiperioden som efter dennes ophør - og bestræber os på at yde en førsteklasses
service til vore kunder. - Reparationer udføres i praksis af én af vore samarbejdspartnere, der er specialist i bl.a. køleprodukter.
På flere af vore vinskabe er 2 års "on-site" service-garanti tilmed standard. Det vil sige at vinskabet bliver repareret på din adresse indenfor få hverdage - af én af vore servicepartnere.
  
Garanti: Vi yder 2 års garanti på alle vore produkter. - Fakturaen er dit garantibevis, når du har købt et produkt, så den skal du gemme.
  
Kontakt info Alle vore kontaktinformationer, herunder adresse, bankoplysning, registreringsdata, ejerforhold, bestyrelse m.m. finder du her.
  
Salgs- & leverings- betingelser § 1. Købelovens almindelige regler
  
1.1 Hvor andet ikke er specificeret i nedenstående tekst følger vi købelovens almindelige regler.
  
1.2 Eventuel kontrakt er udformet og indgås på dansk.
  
§ 2. Tekniske informationer
  
2.1 Oplysninger om tekniske data og specifikationer fra producenten eller fra sælgers website er kun vejledende. Køber har selv ansvaret for udvælgelsen af ydelsen og for opnåelse af det ønskede resultat med købet.
  
§ 3. Priser
  
3.1 Alle anførte priser på vor website er altid danske kroner (DKK) incl. moms med mindre andet er anført.
  
3.2 Vi forbeholder os ret til at annullere en handel, hvis der er opgivet forkerte priser på vores hjemmesider. På vores ordrebekræftelse og/eller faktura vil altid fremgå bindende priser.
  
§ 4. Sådan handler du hos os
  
4.1 Bestil den/de ønskede varer via telefon, e-mail eller webshop med oplysning om navn, adresse, telefonnummer (og CVR nummer, hvis køber er en virksomhed).
  
4.2 Vi sender en faktura til dig pr. post eller e-mail, medmindre varerne ikke er på lager.
I det tilfælde sender vi en ordrebekræftelse.
  
4.3 Du oplyser dine betalingskort-informationer, så vi kan hæve fakturaens pålydende, eller overfører beløbet til vor bankkonto.
  
4.4 Hvis betalingen er gennemført inden kl. 10, afsendes varerne samme dag, medmindre du har ønsket en specifik leveringsdag.
  
§ 5. Mangler og reklamation
  
5.1 Hvis køber vil påberåbe sig en mangel, skal køber give sælger besked indenfor rimelig tid.
  
5.2 Lider salgsgenstanden af en mangel, kan der foretages følgende. Manglen afhjælpes, der kan foretages omlevering, laves et passende afslag i købesummen eller ophævelse af købet hvis manglen er væsentlig. Sælger betaler transport retur til sælgers lager, såfremt køber rekvirerer returfragtnota ved sælger inden afsendelsen.
  
§ 6. Ansvarsbegrænsning
  
6.1 Sælger fraskriver sig ethvert ansvar for defekter, som produkterne eventuelt måtte have påført andre genstande i produkternes forbindelse.

§ 7. Reklamationsret og garanti
  
7.1 Vi yder 2 års garanti på alle produkter. Man kan reklamere over fabrikationsfejl eller mangler - inden for rimelig tid - som var tilstede, da varen blev solgt eller opstår indenfor 2 år fra levering.
  
§ 8. Returret
  
8.1 Som privatkunde er du beskyttet af forbrugeraftaleloven og har således 14 dages returret. Returretten løber fra modtagelsesdagen.
  
8.2 Hvis købet fortrydes skal du returnere varen i den originale emballage. Du skal være opmærksom på, at den originale emballage typisk repræsenterer en værdi, og varen ikke kan anses for at være returneret i væsentligt samme stand og mængde, hvis den originale emballage mangler eller er beskadiget. I værste fald vil manglende original emballage betyde at du ikke vil kunne fortryde dit køb.
  
8.3 Returretten kan igangsættes ved at afvise pakken ved modtagelsen eller ved returnering til vores lager på Vestre Langgade 43, 8643 Ans, Danmark.
  
8.4 Der må ikke skrives eller klæbes labels eller andet direkte på den originale emballage. Endvidere skal varen tilbagesendes fragtfrit og uden omkostninger for sælger.
  
8.5 Alle specialfremstillede og ordreproducerede produkter af enhver art er ikke omfattet af returretten.
  
§ 9. Persondatapolitik
  
9.1 Vi indsamler følgende oplysninger for at kunne opnå levering af ordrer og verificering af køber: For- og efternavn, adresse, postnummer, by og telefonnummer.
  
9.2 Oplysningerne videregives/sælges ikke til tredjemand.
  
9.3 VintageKeeping A/S har ansvaret for registreringen af personoplysningerne.
  
9.4 Der føres statistik over besøgende på hjemmesiden, men der registreres ikke personspecifikke oplysninger.