DIBS betaling

  
Vi er tilsluttet DIBS Payment Services, som er Nordens ubestridt førende udbyder af Internet betalingsløsninger. Virksomheden er et resultat af en fusion i 2006 mellem DIBS A/S og DebiTech AB. I dag betjenes mere end 8.500 kunder fra kontorerne i København, Stockholm, Göteborg og Oslo.
Fordelen ved det internetbaserede DIBS system er sikkerhed og hastighed. De kan betale ved at oplyse Deres betalingskort-informationer (kortnummer, kontrolcifre og udløbsdato) fra ét af de nedenfor viste betalingskort-typer. Vi hæver beløbet på kortet, modsvarende  den faktura - der forud er blevet sendt pr. e-mail eller post - på grundlag af Deres ordre.
  
  
Salgs- og leveringsbetingelser
  
§ 1. Købelovens almindelige regler

  
1.1 Hvor andet ikke er specificeret i nedenstående tekst følger vi købelovens almindelige regler.
  
1.2 Kontrakten er udformet og indgås på dansk og er altid tilgængelig på vores webside.
  
§ 2. Tekniske informationer
  
2.1 Oplysninger om tekniske data og specifikationer fra producenten eller fra sælgers website er kun vejledende. Køber har selv ansvaret for udvælgelsen af ydelsen og for opnåelse af det ønskede resultat med købet.
  
§ 3. Priser
  
3.1 Alle anførte priser på vor website er altid danske kroner (DKK) incl. moms med mindre andet er anført. De indeholder ikke kreditkort og/eller andre afgifter og gebyrer. Gebyr for kreditkort er 3,75% af købesummen. (Der er ingen gebyr på Dankort).
  
3.2 Vi forbeholder os ret til at annullere en handel, hvis der er opgivet forkerte priser på hjemmesiden. På vores ordrebekræftelse og/eller faktura vil altid fremgå bindende priser.
  
§ 4. Sådan handler du hos os
  
4.1 Bestil den/de ønskede varer via telefon eller e-mail med oplysning om navn, adresse, telefonnummer (og CVR nummer, hvis køber er en virksomhed).
  
4.2 Vi sender en faktura til dig pr. post eller e-mail, medmindre varerne ikke er på lager.
I det tilfælde sender vi en ordrebekræftelse.
  
4.3 Du oplyser dine betalingskort-informationer, så vi kan hæve fakturaens pålydende.
  
4.4 Hvis betalingen er gennemført inden kl. 11, afsendes varerne samme dag, medmindre du har ønsket en specifik leveringsdag.
  
§ 5. Mangler og reklamation
  
5.1 Hvis køber vil påberåbe sig en mangel, skal køber give sælger besked indenfor rimelig tid.
  
5.2 Lider salgsgenstanden af en mangel, kan der foretages følgende. Manglen afhjælpes, der kan foretages omlevering, laves et passende afslag i købesummen eller ophævelse af købet hvis manglen er væsentlig. Sælger betaler transport retur til sælgers lager, såfremt køber rekvirerer returfragtnota ved sælger inden afsendelsen.
  
§ 6. Ansvarsbegrænsning
  
6.1 Sælger fraskriver sig ethvert ansvar for defekter, som produkterne måtte have påført andre genstande i produkternes forbindelse.

§ 7. Reklamationsret og garanti
  
7.1 Alle produkter yder vi 2 års fuld garanti på. Man kan reklamere over fabrikationsfejl eller mangler som var tilstede, da varen blev solgt eller opstår indenfor 2 år fra levering.
  
§ 8. Returret
  
8.1 Som privat internetkunde er du beskyttet af forbrugeraftaleloven og har således 14 dages returret. Returretten løber fra modtagelsesdagen.
  
8.2 Hvis købet fortrydes skal du returnere varen i den originale emballage. Du skal være opmærksom på, at den originale emballage typisk repræsenterer en værdi, og varen ikke kan anses for at være returneret i væsentligt samme stand og mængde, hvis den originale emballage mangler eller er beskadiget. I værste fald vil manglende original emballage betyde at du ikke vil kunne fortryde dit køb.
  
8.3 Returretten kan igangsættes ved at afvise pakken ved modtagelsen eller ved returnering til vores lager på Vestre Langgade 43, 8643 Ans, Danmark.
  
8.4 Der må ikke skrives eller klæbes labels eller andet direkte på den originale emballage. Endvidere skal varen tilbagesendes fragtfrit og uden omkostninger for sælger.
  
8.5 Alle specialfremstillede og ordreproducerede produkter af enhver art er ikke omfattet af returretten.
  
§ 9. Persondatapolitik
  
9.1 Vi indsamler følgende oplysninger for at kunne opnå levering af ordrer og verificering af køber: For- og efternavn, adresse, postnummer, by og telefonnummer.
  
9.2 Oplysningerne videregives/sælges ikke til tredjemand.
  
9.3 VintageKeeping A/S har ansvaret for registreringen af personoplysningerne.
  
9.4 Der føres statistik over besøgende på hjemmesiden, men der registreres ikke person- specifikke oplysninger.
  
Læs mere i Forbrugerstyrelsens håndbog for tryg handel på internettet og postordre.