VKC Humidor XO

  
  
VKC "Humidor XO" er konstrueret til næsten usynlig integration i en Custom Wine Cellars smagehalv-ø, bar-arrangement eller konveks hjørne. Humidor XO har en effektiv isoleret firkantet ydercylinder - med en motoriseret elevator, der løfter selve cigarkassetten op i praktisk display højde med en total vandring på 65 cm. I bunden af elevatoren findes en microprocessor styret humidifier, og en effektiv temperaturstyring, der sikrer ultrapræcis luftfugtighed og opbevaringstemperatur i hele kassetten, samt en nødvendig ventilation omking cigarerne. Når cigarelevatoren befinder sig i sin "docking" position, er det eneste synlige tegn på arrangementet - en 1 mm smald vandskåret cirkulær spalte i bordpladen. Eventuelle flasker, karafler, glas m.m., som står på elevatortoppen, vil roligt blive løftet med op under elevation. Når cigarelevatoren starter sin teleskopering fra dock - tændes den integrerede facadebelysning, som sikrer fuldt overblik over "cigar-arsenalet" - i den diskret belyste vinkælder. Den liniære aktuator, som driver selve elevatoren, er udstyret med momentbegrænsning af hensyn til personsikkerheden. Betjeningspanelet er placeret diskret under bordpladen, hvorfra De aktiverer elevatorens drift ved tryk på op eller ned!
  
XO Model II har plads til 500 cigarer - på ialt 6 hylder i elevatoren - og 2 flasker cognac eller anden spiritus i elevatorens to siderum. Model I har reduceret cigarkapacitet til 300, men til gengæld plads til 8 flasker spiritus. - Begge modeller har desuden et tilbehørsrum nederst i elevatoren, hvor der findes rigeligt plads til eksempelvis cigarlighter, cigarsaks, tastevin osv. Fra tilbehørsrummet er der også adgang til vandpåfyldning af humidifieren.
  
Elevatorhylderne er udført i røgfarvet glas med glideudtræk, som elegant fører cigarernes mavebælter ud under den integrerede facadespotbelysningen. - Når De sidder omkring et CWC smagearrangement med vennerne, vil der være basis for begejstring, når De diskret aktiverer cigarelevatorens lydsvage teleskopering - og inviterer til lidt højere cigarføring!
  
  
  
  
  
  
  
VKC Humidor XO Model I Model II
        
Cigar kapacitet (afhængig af cigarstørrelse) 300 cigarer 500 cigarer
Flaske kapacitet (afhængig af flasketype) 8 fl. 2 fl.
        
Antal udtrækshylder 3 6
Antal faste tilbehørshylder 8 8
        
Temperaturstyring Option Option
Luftfugtighedsstyring Digital Digital
Luftfugtighedsdisplay LED LED
Temperaturpræcision 1°C 1°C
Luftfugtighedspræcision 1% RH 1% RH
        
Motoriseret elevator Ja Ja
Elevatortop udført i bordplademateriale Ja Ja
Elevator materiale Redwood Redwood
Hylde materiale Røgfarvet glas Røgfarvet glas
Elevator facadelys Ja Ja
Trådløs klimainstrument Standard Standard
Betjeningspanel under bordplade Standard Standard
Trådløs fjernbetjening af elevator Option Option
Aktivering via fingerprint aftaster Option Option
        
Diameter på topplade 50 cm 50 cm
Dimensioner på elevator udv. (B / D) cm. 34 / 34 34 / 34
Max elevation 65 cm 65 cm
Elevator hastighed - ubelastet 35 mm/s 35 mm/s
Løfteevne for elevator 80 kg 80 kg
        
Garanti i Skandinavien 2 år 2 år
        
Pris incl. moms, DKK Kontakt os! Kontakt os!
  
cigar_bar.gif (22155 bytes)