Nøglepersoner

  
Tina Frost Lindgaard
Administration, indkøb, logistik
Mobiltelefon: (+45) 41 38 20 80
E-mail: tfl@vintagekeeping.com
Tina er uddannet kontorassistent på Airforce One. Nej - i Flyvevåbnets Operative Kommando. Efter endt uddannelse i år 2000 blev hun "head huntet" af os. Hun er gift med Morten og sammen har de sønnerne Marcus og Oliver. - Hendes Ducati står heldigvis inde i stuen til pynt. Så kommer hun jo ikke galt af sted med den!
  
Kim H. Frederiksen
Salg, rådgivning, projektering
Mobiltelefon: (+45) 20 27 05 04
E-mail: khf@vintagekeeping.com
Kim er gift med Lene og sammen har de døtrene Chanette og Henriette. Han er uddannet som sommelier, og har arbejdet mange år som vintjener både i Danmark og i udlandet. På den konto har han en indgroet viden om vin og kan hælde et glas op, så det gir' 8,9 for det kunstneriske indtryk.
  
Bo Jensen
Produktion, montage
Mobiltelefon: (+45) 40 63 83 79
E-mail: bj@vintagekeeping.com
Bo deler avis med Hanne og sammen har de arvingerne (hvis der skulle blive noget tilbage) Simon og Emma. Hans officielle profession er "statsautoriseret tømrer og snedker" igennem mange år. Når Bo pakker bilen for at køre ud i verden og bygge en flaskefærdig vinkælder, er intet umuligt - siger han!
  
Jan Sørensen
Marketing, salg, design
Mobiltelefon: (+45) 40 27 50 85
E-mail: js@vintagekeeping.com
Jan er uddannet "cand. selv" og har tidligere arbejdet med salg og softwareproduktudvikling i elektronikbranchen. Han er gift med Kirsten og sammen har de "udviklet" børnene Thomas og Camilla. I 1993 etablerede han virksomheden og har således trukket det strå, at lede denne og resten af "besætningen".
  
Pia Demuth
Bogholderi
Mobiltelefon: (+45) 41 38 20 89
E-mail: pd@vintagekeeping.com
Pia er deltidsansat i vort bogholderi, hvor hun med hård hånd forvalter de få slanter vi har. Pia er gift med Steen og har 2 hjemmeboende børn plus én, som er fløjet fra reden. Bare vi andre var nået så vidt. Hun er ikke bange for mange varenumre, da hun er uddannet i et stort supermarked.